Hvad koster levering?

Levering koster 50,- som standard for at sikre leveringen hurtigst muligt og sikkert. Da der er tale om smykker, er det vigtigt at de er pakket forsvarligt, og hvis uheldet skulle være ude, at forsendelsen er forsikret.

 

Vær opmærksom på at levering udenfor Danmark koster 75,-.

Hvor længe skal jeg vente på min ordre?

Vi leverer med PostNord, og det tager typisk 2-3 hverdage, når vi har modtaget og behandlet din ordre. Vær opmærksom på at nogle af vores produkter først vil blive lavet, når du bestiller hos os, og derfor kan det tage 2-3 hverdage før ordren er sendt fra vores værksted. Dette vil du blive oplyst om, når vi behandler din ordre. 

Hvis varen ikke er på lager, vil den blive lavet på 2-3 hverdage, og herefter sendt til dig. Du vil modtage en e-mail med oplysninger om forløbet, så du ved, hvornår du kan forvente at få dit smykke.

Ved specialordrer kan det tage længere tid i forbindelse med designprocessen og herefter produktionen.

Hvad er jeres returregler?

Du har 14 dages returnering fra den dato, du modtager din pakke. Ønsker du at returnere pakken, bedes du udfylde en mail med følgende oplysninger;

  • Navn
  • Jeg ønsker at returnere følgende vare/varer
  • Årsag til returnering
  • Din underskrift
  • Dato

Husk også at vedhæfte en kopi af ordrebekræftelse til kontakt@helenarar.dk. Du dækker selv omkostningerne forbundet med returnering. Adressen, du skal sende til vil blive oplyst, når vi har registreret dit ønske om at returnere.

Custom ordre kan dog ikke returneres, men kan fortrydes* inden den endelige produktion er sat igang.

*Du vil blive opkrævet et gebyr for designprocessen på 500,-DKK, til at dække omkostningerne heraf.

Hvilke former for betalingskort modtager i?

Vi tager imod Dankort, Visa, Visa Electron og Mastercard. 

Hvornår trækker i pengene?

Når ordren er blevet afsendt fra vores lager, vil pengene blive trukket fra dit betalingskort.

Hvordan kontakter jeg jer?

Du er altid velkommen til at sende os en e-mail; kontakt@helenarar.dk, og så vender vi tilbage til dig, så hurtigst som muligt og senest 2 hverdage efter modtagelsen.

Er mine personlige oplysninger beskyttet?

Vi indsamler kun relevante oplysninger i forhold til køb af produkter fra vores side, kontaktformular eller tilmelding til vores nyhedsbrev og det er kun disse oplysninger vi beholder fra dig med dit samtykke. Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart medmindre andet er oplyst og godkendt af dig. Vi indsamler udelukkende oplysningerne for at kunne levere produktet til dig eller give dig nyttig nyheder omkring vores produkter. Du kan til hver en tid slette alle dine oplysninger, hvis du måtte ønske det.

Som udgangspunkt benytter vi kryptering af alle oplysninger og gemmer ikke på følsomme oplysninger.

Ved betaling på vores webshop benytter vi PayPal og har derfor ikke adgang til dine følsomme oplysninger herfra; det er udelukkende PayPal. Så her henviser vi til deres privatlivspolitik .