hvem er helena rar?

Helena Roelsgaard Andersen er navnet på den kreative sjæl, der står bag brandet Helena RAR. Med en brændende passion for kreativt og unikt design, der trækker rødder helt tilbage til den lille lokale smykkebutik, hvor hun fik sit første rigtige møde med branchens fagre verden, da hun allerede som 13-årig blev ansat som post pige, der nysgerrigt blev fanget af de unikke kreationer som smukt prydede de store glasmontre fra forskellige store smykkebrands, hvor hun drømte stort om en dag at kunne have sine egne kreative værker udstillet bag det skinnende glas.

Og selv om jobbet hos den lille lokale smykke butik igennem tiden er blevet skiftet ud med andre stillinger hos større virksomheder, så lever passionen stadig videre, når hun sætter sig ved sit lille værkstedshjørne i hjertet af København og stresser af. Hvilket man stadig kan mærke, når man står med et smykke fra Helena RAR i hånden. 

For hos Helena RAR er et smykke ikke bare et smykke, det er et minde for livet, som er med til at fortælle en unik historie om personen der bærer det, og er præcis den passion som Helena RAR brænder for. Så hold dig ikke tilbage, når du kaster dit blik på vores unikke kollektioner med både ringe, øreringe, halskæder og armbånd, og lader din historie blive til med god samvittighed, da alle vores smykker er baseret på nøje udvalgte materialer med fokus på genanvendelse og størst hensynstagen til miljøet, da vi ønsker at vores kreative værker kan være med til at fortælle din historie gennem flere generationer.

I dag er Helena færdiguddannet med en Professionsbachelor i smykker og en Bachelor i Fransk. Helena ønsker at skabe smykker, der er unikke og lader dig udtrykke dine unikke træk, og hjælper dig med at bære dine hemmeligheder og give dig mere selvsikkerhed med lækre, funklende og feminine smykker.

sølvringe med sten
guldringe

genanvend dit guld eller sølv

Helena RAR støber med genanvendt sølv og guld, og derfor har du muligheden for at genanvende dine gamle smykker og give dem nyt liv. Helena køber ædelmetal fra godkendte forhandlere, som genanvender metaller eller udvinder ædelmetal på miljøbevidst måde. Det gør, at priserne er lidt høje, men til gengæld støtter du ansvarlig produktion og kan bære smykkerne med god samvittighed.

Alle smykkerne bliver produceret af Helena selv på eget værksted her i København, og med de fineste materialer håndplukket af designeren selv.