hvem er helena rar?

Helena Roelsgaard Andersen er navnet på den kreative sjæl, der står bag brandet Helena RAR. Med en brændende passion for kreativt og unikt design, der trækker rødder helt tilbage til den lille lokale smykkebutik, hvor hun fik sit første rigtige møde med branchens fagre verden, da hun allerede som 13-årig blev ansat som post pige, der nysgerrigt blev fanget af de unikke kreationer som smukt prydede de store glasmontre fra forskellige store smykkebrands, hvor hun drømte stort om en dag at kunne have sine egne kreative værker udstillet bag det skinnende glas.

Og selv om jobbet hos den lille lokale smykke butik igennem tiden er blevet skiftet ud med andre stillinger hos større virksomheder, så lever passionen stadig videre, når hun sætter sig ved sit lille værkstedshjørne, som i dag er rykket til Herlufmagle, Næstved, hvor hun kan få arbejdsro og stresse af foran bænken. Hvilket man stadig kan mærke, når man står med et smykke fra Helena RAR i hånden. I dag har Helena RAR udvidet online shoppen med et fysisk showroom og mødelokale i Brønshøj, hvor man kan mødes og få professionel rådgivning og gennemgå de mange muligheder, der byder sig.

For hos Helena RAR er et smykke ikke bare et smykke, det er et minde for livet, som er med til at fortælle en unik historie om personen der bærer det, og er præcis den passion som Helena RAR brænder for. Så hold dig ikke tilbage, når du kaster dit blik på vores unikke kollektioner med både ringe, øreringe, halskæder og armbånd, og lader din historie blive til med god samvittighed, da alle vores smykker er baseret på nøje udvalgte materialer med fokus på genanvendelse og størst hensynstagen til miljøet, da vi ønsker at vores kreative værker kan være med til at fortælle din historie gennem flere generationer.

I dag er Helena færdiguddannet med en Professionsbachelor i smykker og en Bachelor i Fransk. Helena ønsker at skabe smykker, der er unikke og fortæller din eller jeres historie, kærlighed eller minde sammen med jer. Et speciallavet smykke giver jer muligheden for at sætte jeres præg uden at gå på kompromis med kvalitet og design. 

sølvringe med sten
guldringe

genanvend dit guld eller sølv

Helena RAR støber med genanvendt sølv og guld, og derfor har du muligheden for at genanvende dine gamle smykker og give dem nyt liv. Helena køber ædelmetal fra godkendte forhandlere, som genanvender metaller eller udvinder ædelmetal på miljøbevidst måde. Det gør, at prisen i nogle tilfælde kan være lidt højere, men til gengæld støtter du ansvarlig produktion og kan bære smykkerne med god samvittighed.

Alle smykkerne bliver produceret af Helena selv på eget værksted her i Herlufmagle, og med de fineste materialer håndplukket af designeren selv.

kundernes oplevelse

“Jeg fik specialfremstillet et smykke til min datter. Vi er meget glade for det flotte resultat. Helena var grundig og sendte os billeder undervejs i processen. Jeg kan varmt anbefale Helena RAR, og hun har fortjent mere end de 5 stjerner :)”

Christina / TrustPilot

“Helena kan varmt anbefales herfra. Det har virkelig været en fornøjelse at få designet smykke hos Helena. Hun varm og rar og klar til at tage en opgave op og virkelig føre den til ende! 

Hvis du gerne vil have designet et helt unikt smykke så vil jeg klart anbefale at tage til Helena Rar og gøre det.”

Freja TF / TrustPilot

“En rigtig dejlig dame med en rigtig god evne til både håndlavede smykker og god service. Hun er god til at kommunikere, være ærlig og åben overfor forskellige idéer.
Jeg anbefaler hende gerne!”

Stine Busk / TrustPilot