mangler du den helt rigtige gave?

Så kan et Custom Design være den helt perfekte mulighed for dig! Du kan fortælle noget helt særligt med et Custom Design. Det er den bedste gave, man kan give til dem, man har kær; noget, der symboliserer forholdet mellem jer eller et særligt øjeblik, som i mindes, når i savner hinanden. Du er selvfølgelig med i hele processen fra start til slut.

En custom made bestilling kan tage lidt længere tid, da det for Helena RAR er vigtigt at have tid til at give smykket kærlighed, så slut resultatet bliver præcis, som du ønsker det – og lidt til! 

UDFYLD FORMULAREN OG SEND OS EN MAIL MED DIT ØNSKE


    genbrug dine gamle smykker!

    Har du en masse øreringe, vedhæng eller ringe, der bare ligger i skuffen? Hvorfor ikke udnytte dem og give dem nyt liv ved at designe et custom design og få lavet noget, du med garanti vil bruge? Vi laver alle smykkerne på eget værksted i København. Hvis det giver mening, udnytter vi 3D tegning og printer den, så du kan se den fysisk i størrelse inden vi støber den i sølv eller guld. 

    UNIKKE SMYKKER KRÆVER TID

    Det er altid en god idé at være ude i god tid, når man skal lave et custom design. Når jeg designer dit unikke smykke, så bruger jeg rigtig meget tid på at skabe det specielle udtryk og give smykket kærlighed, og det kan altså ses i slutresultatet – smykket er altså ikke masseproduceret, men velovervejet og gennemtænkt for til sidst at ende med et fantastisk resultat, som kan gives videre i mange generationer herefter.