vielsesringe & forlovelsesringe

Få lavet jeres helt egne unikke vielsesringe eller forlovelsesringe, hvor i bestemmer og ikke går på kompromis. En vielsesring skal holde i mange år, og derfor er det vigtigt, at man ikke køber ringen “bare for at have en”. Ringen kommer til at betyde meget for jer, når i er blevet viet, og derfor skal det ikke være et sted, hvor i går på kompromis. Det samme gælder for forlovelsesringen fordi den kommer til at holde det minde for jer, hvor i besluttede, at det var jer to resten af livet. Forlovelsesringen kommer til at være symbolet for jeres kærlighedserklæring til hinanden. Den største kærlighedserklæring af dem alle.

Vælg jeres vielsesringe med eller uden diamanter & ædelsten

“Love is like the wind, you can’t see it but you can feel it.” – Nicholas Sparks

vælg med eller uden sten

I behøver ikke at få sten i jeres ringe nu – det kan sagtens lade sig gøre at sætte sten i ringen, eller ringene, på et senere tidspunkt. Vielsesringe skal ikke være billige – men lavet ud fra den højeste kvalitet og med bæredygtig omtanke, så ringene kan holde og blomstre med jer og jeres kærlighed sammen. Vielsesringe uden diamanter kan også være mindst lige så smukke som vielsesringe med diamanter. Det er jer, der beslutter sammen, hvordan jeres kærlighed skal udtrykkes i ringene. Find inspiration til jeres unikke kærlighedserklæring i de mange smukke vielses- og forlovelsesringe, vi allerede har lavet. Se nogle af dem her på siden.

 

Det behøver ikke være en ring. Hvis man på ingen måde kan se sig selv gå med en vielsesring, så findes der også alternativer, der er lige så gode. Her er et eksempel på en anderledes vielsesring – en halskæde / eller det man kalder for en “choker”. 

forgyldt sterling sølv

Vielsesring eller forlovelsesring med gravering

Få graveret forlovelsesringen med noget særligt, og personliggør den endnu mere. Eller få graveret jeres vielsesringe med hinandens navn eller datoen for jeres vielse. 

udvalg af vielses- og forlovelsesringe

2.970,00kr.
1.275,00kr.
4.150,00kr.
5.650,00kr.
18.500,00kr.23.705,00kr.
1.275,00kr.5.750,00kr.

eternity kollektion

ETERNITY ring

1.650,00kr.
-11%
Original price was: 4.625,00kr..Current price is: 4.100,00kr..