Movement Kollektionen

Kollektionen er inspireret af begrebet “Mindfulness”, som går ud på at komme af med sine negative tanker, afstresse og lave mere af det, som man har lyst til. Det handler også om at finde sig selv og være tro mod sig selv mere end at forsøge at leve op til andres forventninger. Det handler i stor grad om at være til stede – nærvær og forbindelse.

I denne kollektion indgår ringen ”Silence”, som er afstressende i det, at den har en bevægelig cirkel i toppen, som man drejer, når man føler sig presset. 

Lad ringen inspirere dig til at slappe af, være i øjeblikket og ikke bekymre dig for meget om tiden. Berolig dig selv ved at dreje top ringen rundt mens du bærer ringen og mærk roen komme til dig. Læg låg på dine negative tanker og stressen med Silence ringen.

Køb smykkerne her:

ørestikker sølv
silence ring
ørestikker sølv
forever halskæde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND