Opal guldvedhæng “tvillinger” 

Tvilling opaler – fordi de er to smukke opaler, der skulle laves et enkelt abstrakt udtryk til, hvor den eneste forskel, de skulle have, var metallets “farve”. De to vedhæng skal gives til to forskellige unge kvinder. Den ene er vild med rødguld, og den anden kvinde er vild med hvidguld. 

I samarbejde med kunden, fik vi designet et unikt og abstrakt udtryk til de to opaler. De 4 greb, der holder opalen på plads, bryder med de skæve kantede linjer og skaber en feminin kontrast til det kantede udtryk på pladen. Pladen er lavet lidt ekstra “lang” for at man kan sætte en smuk diamant i senere hen. Vedhængene er købt sammen med to smukke rund anker kæder, som kan købes på webshoppen her.

Design processen

Støb og renovering

Polering og slut resultatet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND