Perle armbånd omtrækning

Her er et smukt armbånd, der er blevet trukket om med en sterling sølv tråd. Armbåndet var lavet med en gummi tråd, der ikke var særlig holdbar, og samtidig for stort til kunden. Hun var super glad for det fine armbånd, men havde brug for, at den blev mere fast og stabil, og mindre i omkreds. Derfor besluttede vi sammen at lave den om. Slutresultatet er rigtig fint, og perlerne er stadig lige så smukke med en sølvtråd inde bagved. Til gengæld er armbåndet mere fast, og mindre skrøbeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND