Special bestilling med kundes gamle guld og sten

Her er en lidt mere omfattende process med en kundes gamle sten og guld. Der er både en gammel vielsesring og en ørehænger, der skulle laves om. Resultatet af det blev et vedhæng og en ring i guld. Guldet er syretestet til at være 14 kt, men stenene er usikre – de 3 små skulle gerne være diamanter, men de tre store ved vi ikke meget om. De har dog deres egen charme og rigtig stor værdi for kunden. Se proces billeder herunder og slut resultatet for dem.

guldring
guldring med diamanter fra siden
guldring med diamanter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND