guldvedhæng med symbol

Vedhæng i 14 kt guld med det sødeste symbol – og et andet symbol på bagsiden

Herunder får i hele processen i billeder. Til at starte med mødtes vi og snakkede om ideer og tanker til det fine vedhæng, som hun kunne tænke sig. De vigtige elementer var symbolet, der har en helt særlig betydning for hende. Derudover skulle vedhænget være lille og diskret men rundt. Efter mødet blev 3d tegningen lavet og godkendt, og så blev den sat igang til støb i 14 kt. Herefter skulle indløb fra støbet renoveres fra, og så skulle den poleres bagpå og matteres foran. Afslutningsvis blev den graveret på både forsiden og bagsiden. De sidste to billeder er af det færdige smykke. Et rigtig fint og enkelt smykke, der kommer til at holde forevigt tæt på hjertet for at mindes hendes bedsteforældre.

ideer til designet
indløb fra støb
bagside næsten klar
vedhæng i 3d
indløb renoveres
klar til polering
3d tegning
3d vedhæng støbt
fra siden
guldvedhæng med gravering
vedhæng med gravering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND