POLET LAKRIDSEN I 14 KT GULD

Har du nogensinde tænkt over, hvordan en lakrids ville se ud i guld? Så se herunder hvordan den flotte lakrids polet bliver til det smukkeste og mest unikke vedhæng. Dette vedhæng blev lavet som julegave til hans kæreste, da hun har en helt personlig tilknytning til polettens historie og desuden elsker polet lakridser. 

Det blev til et køb af en pose poletter og et sandstøb i guld – herefter en hel masse renovering fra støb og lodning før det endelige resultat blev til. Det var svært ikke at elske den her custom – og det var sørme svært at sige farvel til den igen. Se nogle af processerne herunder og det færdige resultat. Fra start til slut er alt blevet produceret i hånden på Store Kongensgade af mig, og med genanvendt guld i 14 kt. 

Glædelig jul!

sandstøb
renovering af sandstøb
lodning af øsken
bagsiden
brændt sand
sandstøb renovering
renovering
færdige vedhæng
støb i guld med sand
øsken laves
mere renovering
polet i guld
poletter og guldvedhæng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND