Rubin ringen med diamanter

Jeg fandt den smukkeste rubin, som jeg bare måtte eje. Den havde egentlig ligget sammen med mit lille ædelsten udvalg i noget tid, men så den anden dag, fik jeg en idé. Jeg havde en hvid og en gul diamant, som jeg havde arvet fra et smykke, og jeg havde ikke rigtig kunnet finde ud af, hvordan jeg skulle integrere dem i et nyt smykke endnu. Rubin blev altså til den perfekte samling af de to unikke diamanter. Det hele er lavet fra bunden og loddet sammen fra genanvendt guld i 14 kt. Se processerne og det endelige resultat. 

Jeg håber, i kan lide den – jeg er i hvert fald ret vild med rubinen! :-)

starten på en fatning
lodning af fatninger
renovering af fatning
mere lodning
fatning af diamanter
fatninger
renovering af ringskinne
ringskinne og fatninger
fatning af sten
rubin ring
guld kryds
lodning af stor fatning
loddet sammen
fatning af rubin
rubin ring fra siden
rubin ring
rubin ring med diamanter
rubin ring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND