Forlænger af kundes armbånd

Her er et klassisk eksempel på en af de mange årsager til, at jeg valgte at starte selv. Jeg har oplevet det SÅ mange gange, når jeg har stået og ekspederet i smykkebutikker… Så er smykket en bestemt længde – og de fleste kunder kan ikke passe den… Vi kan ikke gøre noget, fordi den kun laves i den størrelse hos firmaet. Det var så frustrerende. Endnu værre er, når man selv ved, hvor “nemt” det er, at gøre den dét længere, hvis man allerede har produceret et par stykker af den samme. Men det er der flere årsager til, at man ikke gør – en af dem er, at det ikke bliver lavet i DK, men formodentlig i andre lande, hvor de blot får leveret dem færdige og derfor ikke selv kan justere dem.

Kunden bad mig derfor om at forlænge hendes nye armbånd, så hun kunne gå med det (da det var en gave, som hun var rigtig glad for, men rigtig ked over ikke at kunne få i hendes længde!)

Se lidt processer herunder! Dét er glæden ved at lave tingene fra bunden.

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND