Hoppi symbolet

Her er en rigtig sød custom bestilling – med et helt særligt symbol, som vi har designet sammen. Deres søde lille datter på 3 år havde lavet sit eget ord med sin egen måde at hoppe på – og det demonstrerede hun fint, da de var forbi første gang i butikken, og jeg faldt helt pladask for ideen! De ville gerne have lavet et vedhæng til moren med symbolet af hende, der hopper, på, til hendes runde fødselsdag. Samtidig havde han friet til hende, og derfor skulle vi også designe en fin forlovelsesring, som kunne fungere sammen med vielsesringen. På forlovelsesringen lavede jeg derfor et symbol af deres trio (mor, far og datter), der samtidig med at være helt unik, diskret og mega nuttet, også passede rigtig godt sammen med vedhængets udtryk.

Undervejs oplevede jeg små bump på vejen, da jeg blandt andet skulle have graveret symbolet, blev det desværre gjort på hovedet… Så jeg måtte lave den forfra, så den til sidst endte med det rigtige resultat. Se alle processerne herunder og forelsk jer i de to søde og smukke smykker!

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND