18 års gave lavet af gammel vielsesring

Jeg fik æren af at lave et redesign af Eternity ringen med farens gamle vielsesring – den blev smeltet om og genanvendt til en ny ring, der skulle gives til hans smukke datter som symbol på deres kærlighed og hendes 18 års fødselsdag. Det betød ekstra meget for ham fordi den blev lavet af hans gamle vielsesring – vielsesringen, der førhen havde været symbol på forældrenes kærlighed men efter skilsmisse, havde deres tilknytning jo ændret sig; og hvilken bedre idé end at genbruge den til en ny kærlighedserklæring? Forældrenes kærlighed blomstrer videre – for selvom man går fra hinanden, kan man stadig være taknemmelig for det, man havde og det, som man skabte sammen. Nemlig deres datter – som har fået den her vildt fede ring. 

Han havde endda selv lavet den i metal tråd for at illustrere præcis, hvordan han selv tænkte, at den skulle være – og det var en sjov proces at dele med ham. Se processerne herunder og det færdige resultat.

hvidguld eternity
den gamle ring
former guldet
loddet hvidguld
kundes forsøg
tråd trækning
udglød
renovering
kundes billeded
opvarmning af tråd
næsten klar
mere renovering
forsøgt i sølv også

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND