Æskerne bliver købt hos Westpack, som producerer æskerne lokalt med FSC®-certificeret karton og vandbaseret lim. Man behøver ikke at udlede en masse giftstoffer eller CO2 bare for at skabe nogle lækre æsker. Vi synes derfor, at det giver god mening at vælge æsker, der er miljøvenlige, men selvfølgelig stadig er af høj kvalitet. Det er næsten umuligt at se forskel på dem og de knap så miljøvenlige æsker.

Kig efter mærket “ECO friendly” på bagsiden af din æske eller under velurindlægget.

Hvad vil det sige, at æskerne er FSC®-certificerede?

FSC® certificerede varer / FSC Mix 70%
FSC-mærket er din garanti for, at det anvendte materiale stammer fra en FSC-skov, hvor der ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Det betyder også, at dyre- og plantelivet i de pågældende skove bliver beskyttet, ligesom skovarbejderne er uddannede, har ordentligt sikkerhedsudstyr og får en fair løn. 

FSC er miljømærket for ansvarligt skovbrug. www.fsc.org.
Westpacks FSC licens nummer er FSC®C112509.

 

Smykkeposerne bliver syet fra restmateriale købt hos forskellige stofbutikker, og varierer derfor i farve, størrelse og materiale. Det giver dem et særligt præg og redder restmaterialet fra at gå til spilde. Det er også et af Helena RAR’s særlige varetegn. Oplev emballagen selv, når du køber et smykke fra os.

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND