CUSTOM – Vielsesringe i 14 kt guld

Jeg fik fornøjelsen af at lave et par super enkle vielsesringe til et par, der havde brug for nogle vielsesringe, men ikke havde brug for noget særligt design. De havde brug for en hurtig levering, og ville ikke have gravering. Derfor besluttede vi at lave det her fine sæt, som repræsenterer “vielsen”, og så kan de altid senere få gravering, hvis de alligevel fortryder. Kvinden ville have så tynd en ring som muligt, og som det kan ses på billedet, er den en del tyndere end herreringen. Det er alligevel et meget godt sæt, og udtrykker femininitet og maskulinitet hver for sig. 

Det eneste unikke i dem er, at de kom med guldet selv, og derfor har de deres egen historie og værdi, som de (måske) kan give videre til den næste generation for at genanvende guldet atter igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND