Englevedhæng i sterling sølv

Denne custom er lavet til en kunde, der gerne ville have nogle forskellige symbolikker i vedhænget. Blandt andet skulle vedhænget symbolisere tro håb og kærlighed. På bagsiden er der derfor et anker og indgraveret pigens navn som symbol – og på en diskret måde et symbol på konfirmationen, som gaven bliver givet i forbindelse med. Da de ikke selv er meget troende, gav det derfor ikke mening at give et kors, som traditionen ellers byder på. Derimod bliver gaven givet af gudmoderen til pigen, der skulle konfirmeres, og derfor er der på forsiden en fin lille engel med et hjerte. Som symbol for den kærlighed, de deler og en sød påmindelse om, at hun altid vil være der for hende.

Smykket er 3D tegnet i et 3D program og herefter printet i støbevenligt resin. I stedet for at støbe det med gips, er den støbt på traditionel vis i sand for at give den en lidt rå overflade i symbolerne.

Går du og drømmer om dit eget smykke eller vil du gerne give den mest personlige gave af dem alle? Skriv til mig, så gør vi din drøm til virkelighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND