CUSTOM – Massivt Guldhjerte vedhæng i 14kt

Det her massive guldhjerte i 14kt guld var en fantastisk rejse fra start til slut. Hjertet blev bedre, end kunden havde forventet. Det gør mig så inderligt glad, at kunne lave designet, der virkelig rører dig dybt, så du får lyst til at bruge det hver dag, og at den vil blive givet videre til næste generation. 

Genanvendt 14kt guld

Jeg fik en masse små og store guldsmykker i 14kt guld, som vedhænget skulle laves af. Der var blandt andet et gammelt guldkors, som kunden havde fået af sin afdøde far, som hun ikke havde lyst til at gå med på grund af symbolikken. Derfor havde hun brug for, at den skulle laves om, så hun kunne gå med noget, der stadig var fra ham. Hjertet symboliserer ikke kun mindet om sin elskede far, men også om kærlighed til sig selv og en omfavnelse af livet. (hvis man ser efter detaljerne i øsknet, der forbinder halskæden med smykket /vedhænget, der er formet som et hjerte. 

På billederne kan man se nogle af de mange processer, som hjertet har været igennem for at blive til slutresultatet. Det kan blandt andet bemærkes, at hjertet først blev lavet i voks, og så støb af det gamle guld. Herefter blev indløbet smeltet om igen til en tråd, jeg herefter trak ned til 2mm for at kunne lave den tykke del af øsknet. Herefter var der tråd tilbage, som igen blev valset til endnu tyndere tråd for at lave de små tynde ringe, der kun er 1mm tykke. Herimellem er der renovering af alle delene, og til slut en polering af overfladen, så den blev dejlig blank og lækker at røre ved.

Massivt vedhæng i 14kt guld

Hjertet vejer hele 10gr og er altså massivt. Nogle vil mene, den er for tung – andre vil elske dens tyngde! Sammensætningen af øsknet med små ringe fik hjertet til at fremstå endnu mere, og jeg må selv ærligt sige, at jeg synes, at slutresultatet er blevet rigtig flot. Hvad synes i?  

Skal dit drømmesmykke også forvandles til virkelighed? Så kontakt mig i dag! Se mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND