CUSTOM – 14 kt guld vedhæng med tand

Denne custom ordre var rigtig speciel. Jeg havde ikke selv arbejdet med tænder før, og derfor måtte jeg rådføre mig hos en “kollega”, der tilfældigvis tit arbejder i knogler og tænder – dog ikke menneske tænder, men hun havde prøvet det før. Da mælketænder er mere skrøbelige end eksempelvis knogler eller en visdomstand, så var den allerede en udfordring i sig selv her. Udfordringen var at finde en løsning, hvor tanden også ville sidde godt fast og lidt beskyttet. Løsningen blev at lave et vedhæng, hvor tråden drejer rundt om tanden og holder den fast. Da det netop er en mælketand, er smykket heller ikke egnet til hverdagsbrug, og man skal have i baghovedet, at tanden måske vil blive ætset af parfume, cremer og hvad man ellers bruger. Så derfor bliver smykket bare et helt særligt og fint lille smykke.

Først og fremmest er hjertet sand støbt fra en voks form, jeg har savet og renoveret, hvorefter tråden er formet og loddet – og til sidst loddet sammen med det fine lille hjerte. Tanden får rigtig plads til at udfolde sig og komme i fokus, men samtidig er det lille hjerte bare en super smuk lille ekstra detalje.

Se processen og slutresultatet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND