CUSTOM – Nøglevedhæng i 14 kt guld og 14 kt guld kæde 

Dette custom vedhæng i 14 kt guld er specialdesignet efter kundens ønske om en simpel nøgle med bløde kanter og rundt hoved. I denne proces, har jeg støbt 14 kt guld fra genanvendt guld og valset pladen ned til 1,5 mm tykkelse og derefter skåret den ud i formen fra tegningen. Herefter er den blevet renoveret og dernæst sendt til gravør, hvor det hemmelige budskab står skrevet. Budskabet står graveret på siden af nøglen, og kan kun ses af kunden selv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND