forgyldt sterling sølv

Graduation ring i 24 kt forgyldt sterling sølv 

Her er en smuk graduation ring for en kvinde, der har arbejdet hårdt for at færdiggøre sin uddannelse på Københavns Universitet. Ringen er tegnet i 3D programmet Rhinoceros 3D og herefter er den printet i resin og støbt i gips af sterling sølv. Til sidst er ringen blevet forgyldt med en 24 kt forgyldning og en oxydering, der fremhæver toppen. Herunder er lidt process billeder af ringen. Afgangsringen har et palmesymbol imellem årstallet “20”, der står for 2020 året, hvor hun bliver færdig. Herunder står der “CU” i højre side for “Copenhagen University”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND