Dragonball ring som forlovelsesring

Denne forlovelsesring er helt fantastisk og bliver bare ikke mere personlig. Han elsker animationsserien “Dragonball”, og hvad gør man så? Man designer da en ring, der passer til, så kæresten kan fri på bedste manér! Han sagde ja – og det er i sandhed noget af den fedeste oplevelse, også som guldsmeden, der har lavet smykket. Smykket, som kommer til at betyde så ufattelig meget for to personer. Deres kærlighedshistorie fortalt igennem et smykke – at få lov til at være en del af det, det er en vanvittig følelse! Så stort tillykke til jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND