Jomfru Maria 14 kt guldvedhæng

Guldvedhænget vejede som slutvægt 13,2 gram og er bestemt et lækkert og tungt vedhæng, der passer helt perfekt til den Singapore halskæde, som kunden havde allerede (se det sidste billede med vedhænget på kæden). Herunder ser i nogle af processerne. Vedhænget er støbt i sandstøb, herefter er den renoveret en del på for at få detaljerne frem. Dernæst er en ny guldklump støbt for at lave øsknet, der skal holde smykket – og den skal af gode grunde også have en vis fylde for at passe til. Derfor har jeg valgt at lave en v formet øsken, som man kan se til sidst. Lodningen af øsknet på smykket og herefter renovering igen og til afslutning polering af smykket så den bliver smuk og lækker at røre ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND