BIRTHSTONE // FØDSELSSTEN

Hvad er en fødselssten egentlig? Fødselssten er en række smukke ædelsten, der repræsenterer en bestemt måned. Traditionen om at bære en ædelsten, der repræsenterer den måned, man er født, opstod efter sigende i Tyskland i løbet af det 16. århundrede. De forskellige ædelsten har varieret både i løbet af årene, men også i forskellige kulturer i forhold til hvilken måned, de repræsenterer. Det, at bære en ædelsten, der repræsenterer ens fødsel, er meget personligt og skulle efter sigende bringe lykke. Det kan være en fantastisk gave til en man har kær. Fødselsstenene repræsenterer samtidig også nogle særlige egenskaber. Dem kan du læse herunder og se om, de passer på dig.

Vil du gerne købe smykker med fødselssten? Se vores udvalg her.

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND