Rune vedhæng i 14 kt guld

Her er en personlig dåbsgave fra en stolt bror, der for nyligt er blevet onkel. Han ville gerne give hende et unikt smykke med runer af hendes initialer. Runer er noget helt særligt fra middelalderen og minder lidt om vores bogstaver i dag, men alligevel er de en del anderledes og mere abstrakte. 

Her er bogstaverne “PFNM” med en ramme rundt om for at beskytte bogstaverne og vedhænget er på sin helt egen måde fuldstændig tidsløs. Vedhænget er tegnet i 3D og printet til støb i 14 karat guld. Vedhænget vejer ca. 2,5 gram og er massivt.

Det første billede er taget af kunden selv – de næste billeder fortæller lidt om processerne fra start til slut. De forskellige design er meget sjove at se i forhold til det endelige resultat. Denne custom er også starten på den nye kollektion “Rùna“, som kan købes her. Ideen med at få skrevet sit navn i runer, er helt fantastisk, og derfor har jeg (med godkendelse fra kunde selvfølgelig), skabt en kollektion ud fra denne idé, så andre kan få muligheden for at gøre deres nye smykke unikt med deres initialer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND