GULDARMBÅND / GULD ANKELKÆDE

Det startede med en ankelkæde i guld, der skulle skæres ud i hånden af en guldplade. Bestillingen lød på en fin ankelkæde i guld, der skulle have navnet “mamus”, da det var hans særlige kaldenavn for hende, der skal bære det. Vi besluttede derfor designet som herunder, og jeg printede forskellige størrelser ud i papir af navnet, så jeg kunne finde den størrelse, der passede. Derefter brugte jeg papiret til at skære bogstaverne ud for senere at renovere dem, så de blev klar til lodningen. Dernæst blev de loddet med kæden, renoveret og poleret til sidst. Her kan i se nogle af processerne og det endelige resultat. En helt unik og super sød specialbestilling. 

Hun blev heldigvis glad, og går med den som armbånd i dag. Armbåndet er lavet i 14 kt guld og er håndlavet i genanvendt guld. Kunne du tænke dig at få lavet noget lignende? Så læs mere her eller kontakt os her.

guld plade
guld armbånd med navn
loddet armbånd
s i guld
lodning af armbånd
navn i guld
lodning af armbånd
armbånd i guld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND