Marquise cut diamant 

Jeg fik den smukkeste marquise diamant for nogle måneder siden, og jeg har længe gået og overvejet, hvordan designet skulle være. Jeg besluttede mig til sidst for at lave designet så enkelt som muligt, så alt fokus var på den smukke diamant med marquise slib. 

Jeg startede med ringskinnen og lavede fatningen til sidst. Jeg havde dog lavet forkerte mål på fatningen, som viste sig senere. Diamanten var ikke komplet ens hele vejen rundt, og det skabte nogle små udfordringer, da den skulle fattes. Men det lykkedes, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Herunder får i lidt proces billeder og den endelige ring.

tyk guldring
guldring
marquise guldring
fatning i guld
guldring lodning
guldringe med diamanter
fatning
marquise diamant
fatning af sten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND