DIAMANT og 18 guld vedhæng

Jeg havde to smukke sten, jeg længe har gemt på. Den ene af dem er en diamant fra mit “første” guldsmykke, som har ligget i en skuffe i mange år. Den anden sten var en, jeg fik – faktisk – af en chef, der tit købte gammelt guld, og der havde vi en kunde, der ønskede at sælge sine gamle smykker, hvor denne sten var iblandt. Ingen af os vidste, hvad den egentlig var, men jeg var fascineret af den, og den blev på en eller anden måde et symbol for mig på noget af starten af min rejse til egen virksomhed og guldsmed. Derfor havde jeg længe haft lyst til at samle de her to sten, og besluttede mig for at lave den i 18 kt guld. Herunder kan i se nogle af de processer, jeg var igennem med den. Derudover bærer det første billede præg af, at jeg faktisk kom til at smelte noget af vedhænget sammen, så jeg var nødt til at ændre på designet. Jeg kunne også have startet forfra, men jeg faldt alligevel lidt for guldklumperne, som det endte med at blive.

Det sidste billede kan i se, hvad jeg bærer til hverdag. Min favorit “Circle” vedhænget og Rabbit vedhænget med en smuk champagne diamant. 

Har du nogle sten liggende, der betyder noget helt særligt for dig? Så lad os kigge på det sammen og finde ud af, hvordan dit nye drømmesmykke skal se ud. Læs mere her.

18 kt guld
guldklumper og fatninger
guldklump
lodning af guld
guldklump og sten
guldklump vedhæng
guldvedhænd 18 kt diamant

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND