Rubinvedhæng i 14 kt guld

Rubiner er noget helt særligt for mig. Jeg kan ikke rigtig forklare tilknytningen til stenen, men den røde farve, og alle de vilde nuancer af rubinen gør dem så vanvittig smukke og værdifulde i mine øjne. De fleste, der kender mig, ved også, at rød er min yndlingsfarve, og lige denne rubin er en, jeg selv har valgt. Jeg så den og måtte eje den. 

Rubinen står i kærlighedens tegn for mig. Rød er for mig et udtryk om brændende kærlighed – kærlighed, der ikke forsvinder. Kærlighed, der er så stærk, at den ikke kan viskes væk. 

Vedhænget herunder er lavet af rester fra min ring med marquise diamanten – processerne af den fede diamantring kan ses her. Vedhænget er således en idé, jeg havde til rubinen og ikke en kundebestilling. Så hvis man ønsker at eje det smukke vedhæng, kan man kontakte mig her

rubin guld
guldvedhæng rubin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND