HJErte låsen / kædelåsen

Den her lås er helt speciel på mange punkter. Ideen startede med en herre, der gerne ville give hans dejlige kone en gave, da hun fyldte rundt og egentlig havde problemer med kædens nuværende lås. Kæden har en særlig betydning for dem, da de aldrig købte sig et par vielsesringe da de blev viet. Halskæden er deres symbol på deres kærlighed sammen, og derfor blev det helt naturligt, at kæden skulle have en lås formet som små fine hjerter i forskellige former. Da hun desværre har udviklet gigt i fingrene, var en af kriterierne for låsen også, at den skulle være nemmere at få af og på end den nuværende karabin lås. 

Jeg gik derfor igang med at lave hjerterne, lodde dem sammen, og herefter at lave selve lukke mekanikken. Det gik også rigtig godt langt hen af vejen. Men da jeg var næsten færdig, og jeg blot skulle have loddet de sidste dele sammen, ja, så skete det uventede – det hele smeltede sammen og gik fra hinanden. 

Det var en ommer… Så jeg startede forfra igen og denne gang lykkedes det at færdiggøre smykket! Det er altså ikke hver gang, at det går fantastisk, når man sidder og arbejder med smykkerne. På trods af, at man har siddet med det i nogle år, og selv for dem, der har siddet i faget i flere år end mig – så kan det ske, ind i mellem, at man laver en fejl og må starte forfra. Der er ikke andet for. Jeg endte med at bede om hjælp fra en af mine guldsmede kolleger på værkstedet, og jeg lærte selv en masse i processerne på dette unikke design. 

Hjerte låsen blev færdig og hun var rigtig glad. Så alt i alt, var sveden, tårerne osv. det hele værd for mig!

hjertelåsen
hjerte lås
håndlavet kædelås

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND