Graveret guldvedhæng

Hvad giver man dog til moren, der har alt? Det er altid mega svært at finde den rigtige gave, når ens kære fylder rundt – synes jeg i hvert fald! For oftest når man til en vis alder, hvor man alligevel køber det, man mangler, og det bliver bare sværere og sværere at købe noget, som personen ikke allerede har. Derfor er custom ordrer bare en rigtig god idé – for det kan de ikke bare gå ud og købe, det er noget, giveren giver en masse betydning og værdi under designprocessen, og noget, der aldrig vil gå af mode hos modtageren.

Her gik morens unger sammen og besluttede sig for at lave en helt unik gave til deres elskede mor med alle deres navne og fødselsdatoer på. Jeg var så heldig at få lov til at designe det her smukke og helt unikke vedhæng til hende. Se processerne og mine egne håndtegninger herunder.

håndtegninger
støbt vedhæng
klar til lodning
håndtegning
renovering af guldvedhæng
graveret
støb af vedhæng
loddet øsken på
bagside graveret

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND