Guldvedhæng med speciel gravering

Det her smykke er helt specielt. Jeg er så taknemmelig for at få lov til at lave det! Hendes søde mand kom til mig og spurgte om ikke jeg kunne lave noget, der på en eller anden måde symboliserede deres to skønne døtre og deres kærlighed til hinanden. Jeg fik nogle billeder af døtrene, der holder i hånd, deres to navne og ud fra det, fik jeg et par ideer. Han besluttede, at ideen om en illustration af de to fine små hænder og deres forbogstaver, var den bedste idé. Jeg gik derfor igang med at lave illustrationen, støbe vedhænget og så ellers igang med at renovere smykket, så vi kunne få graveret illustrationen. 

Det er et af de første smykker, hvor jeg har fået lov at lave frihåndstegning på computer og direkte graveret det over i et smykke. Det var helt vildt fedt – og klart noget, jeg håber, jeg får lov at gøre igen! 

Se nogle af de fede processer herunder og det endelige – og meget smukke resultat.

guldvedhæng
guldvedhæng
guldvedhæng a&c

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND