ibenholt smykke i forgyldt sterling sølv

Jeg blev spurgt, om jeg mon lavede smykker med træ også. De skulle nemlig til barnedåb, og barnet ville blive døbt Iben. Derfor ville de rigtig gerne have lavet et smykke med ibenholt i for at symbolisere hendes navn. De havde selv tegnet en fin tegning af, hvordan de forestillede sig, at designet skulle se ud. Det var minimale ændringer, jeg lavede til original designet, da jeg synes, at det var rigtig fint allerede. Det var tydeligt at se, at de havde gjort sig mange gode tanker allerede. 

Jeg lavede smykket med ibenholt i sterling sølv fra plade, herefter blev vedhænget forgyldt og til sidst skar jeg et stykke ibenholt af en stump, jeg havde købt som restprodukt fra en møbelforretning. Stykket blev sat til allersidst og herefter “coated” med solsikkeolie og en lak til allersidst.

Se nogle af processerne herunder og resultatet.

sølvplade
loddet plade og fatning
ibenholt vedhæng
fatning og plade
renovering
forgyldt vedhæng med ibenholt
fatning og sølvplade
sølvvedhæng
Upload Image...

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND