Vielsesringe med særligt mønster

Gargoil mønsteret

Her er et unikt sæt vielsesringe, der ret tydeligt viser, hvor unikt det kan blive – det kan blive lige som i drømmer om. Her modtog jeg to billeder – af et tårn og en gargoil og de to figurer skulle være et mønster omkring begge ringe. Graveringen er derfor først tegnet op i Illustrator og herefter er ringene støbt, renoveret og graveret. Til sidst ønskede hun at få en lille sten i – og denne her er en Swarovski Crystal, da det var meget vigtigt for dem, at den ikke var en “ægte” diamant. Det behøver altså ikke altid at være ædelsten, og det er fint at skille sig ud fra mængden! De her vielsesringe er i hvert fald noget helt for sig selv og forhåbentlig er det nogle, de vil se på med stor glæde hver dag i deres nye viede liv sammen! Hvad siger i til dem?

støb sølvringe
ringene er klar til gravering
indløb skåret
proces billede støv
renovering af sølvringe
graveret
gargoil gravering

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND