et længe ventet drømmesmykker blev til

Jeg blev kontaktet af en sød kvinde med ønsket om at forkæle sig selv med en kæde med ædelsten i. Hun havde været igennem meget sygdom og det var bestemt på tide at forkæle sig selv lidt.

Hun havde set lidt forskelligt rundt omkring på nettet, men der var ikke rigtig nogen af kæderne, der helt var, som hun ville have det. Samtidig var hun begrænset fysisk og derfor tog vi det langsomt og havde en lang korrespondance for at finde frem til de sten, der skulle på. Vi fandt sammen nogle smukke citriner, og jeg valgt 2 forskellige strenge med over 40 stk på i hver for at få forskellige størrelser, og så skulle der udvælges 9 sten til guldkæden. Resultatet blev rigtig flot, og i kan se lidt processer og det endelige smykke herunder:

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND