Her får i forlovelsesringen, jeg friede med

Jeg har friet til manden. Der er måske mange, der synes, at det skal være manden, der gør det. Men jeg sprang ud i det, fordi jeg gerne ville. Det var smukt, intimt og akavet på samme tid – helt perfekt på sin egen måde! Jeg havde forberedt det helt store, og endda en lille tale, men nåede ikke igennem det før han (heldigvis) sagde ja :-) 

Herunder får i lov at se nogle af processerne – men det var svært at holde den hemmelig og samtidig tage gode billeder undervejs uden, at han opdagede det. 

Ringen er udstyret med en smuk unik brun diamant på den ene side, samt en 0,10 ct hvid diamant med en blå safir lige under på den modsatte side. Ringen er formet i toppen som en møtrik som symbol på en af de egenskaber hos ham, som jeg holder rigtig meget af – hans evne til at fikse alting og derudover at være min helt, når det kommer til at hænge ting på væggen eller få en situation til at se overskuelig ud! 

Jeg håber, i nyder synet af den smukke ring! Jeg er i hvert fald ret tilfreds med resultatet, og han er glad!

støb af guldring
poleret
hvid diamant
støbet af guldringen
forrivning
renovering
brun diamant
he said yes
hvid diamant og blå safir

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND