Ravklumpen

Jeg blev kontaktet af en fyr, der havde en idé og to rav-klumper. Han ville meget gerne have den ene ravklump slebet, så den kunne bruges til en ring, til hans dejlige kone. Jeg fik derfor lov at holde begge klumper og designe en ring. Jeg startede med at slibe den ene ravklump, og det gik overraskende smertefrit – den fik en helt vild glød og havde det smukkeste skær med hvide bølgende bevægelser inde bagved, som kom frem til overfladen efter, at jeg havde slebet ravklumpen.

Jeg lavede derefter ringen og fatningen til stenen, så det passede helt perfekt – den endte også med at sige klik ned i fatningen, og jeg hamrede blødt hele vejen rundt for at sikre, at den blev siddende. Ravklumpen har virkelig fået lov at skinne igennem, og jeg er helt vild med ringen – det håber jeg også, at hun er!

De fandt de to ravklumper sammen på ferie, og derfor var det oplagt at lave den om til et smykke, hun kunne bære og mindes deres ferie sammen.

ravklump og guldring

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND