Til deres elskede mor

Her er et charmerende vedhæng, bestilt af morens kærlige børn. Det er fremstillet i sterling sølv med en let hamret overflade. Som en ekstra detalje er vedhænget håndgraveret med teksten “Mor” på bagsiden. Det er et smukt og symbolsk udtryk for børnenes kærlighed og taknemmelighed overfor deres mor.

I dagens hektiske verden bliver det ofte overset, hvor stor betydning vores mødre har for os. De har formet os til de mennesker, vi er i dag, og har altid været der for os gennem tykt og tyndt. Derfor fortjener de al den kærlighed og påskønnelse, vi kan give dem. Dette vedhæng er en perfekt måde at vise deres mor, hvor meget hun betyder for dem.

Smykket er håndlavet fra bunden og processerne kan ses herunder, samt det færdige resultat:

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND