Guld bogstaver – M & H

Her er to bogstaver – et M og et H, til to heldige personer. Bogstaver som vedhæng er blevet utroligt populære igen, og det er nemt at forstå hvorfor! De er både charmerende og enkle, og de kan nemt kombineres med andre vedhæng.

Guld bogstaver er også en perfekt gaveidé til den særlige person i dit liv. Det kan være et personligt touch til en fødselsdagsgave eller jubilæum, hvor du vælger vedhænget med modtagerens initialer. Du kan også overraske en nybagt mor med hendes barns første bogstav som et smukt minde om deres nye familie. 

Se de to bogstavers udvikling fra en guld tråd til smukke vedhæng herunder:

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND