Manchetknapper “MH”

Disse manchetknapper er fremstillet i sterlingsølv og bærer monogrammet “MH” for hans initialer. De er designet med en poleret overflade og en mat finish, som fremhæver bogstaverne smukt. Denne stilfulde detalje er perfekt til at fuldende ethvert formelt look og bogstaverne gør manchetknapperne personlige – der er helt sikkert ingen anden mand, der har de samme.

Herunder finder I processerne fra sølvplade til et sæt identiske manchetknapper:

Manchetknapper

Manchetknapper har været en del af mænds formelle påklædning i århundreder. Oprindeligt blev de brugt som funktionelle knapper på skjorterne for at holde manchetterne på plads. I dag er manchetknapper primært brugt som et mode-tilbehør til at give et ekstra pift til ens outfit. De er ofte lavet af ædelmetaller som sølv og guld og kan være dekoreret med forskellige designs, monogrammer eller ædelsten. Søger du et sæt personlige manchetknapper til din mand, bror eller søn? Så lad mig hjælpe dig på vej – kontakt mig her.

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND