En alternativ vielsesring

Vielsesringe behøver ikke altid at være de traditionelle ringe. For nogle par giver det ikke mening at bære ringe – og det er helt okay. Her er et glimrende eksempel på en alternativ måde at symbolisere ægteskab på: et monogram med deres forbogstaver i en smuk ramme, håndlavet i guld. Det er en perfekt og ikke mindst personlig måde at fejre deres forhold på, og som hun kan bære hver dag med sig. Han har fået en tatovering med det samme symbol af bogstaverne, og dermed har de skabt deres helt unikke historie.

Svært at vælge vielsesringe?

Der er så mange forskellige stilarter, materialer og designs at vælge imellem, at det kan være en overvældende opgave. Her er et par tips til, hvordan I kan finde den perfekte vielsesring:

  • Overvej jeres personlige stil og præferencer. Vil I have en simpel ring eller en mere detaljeret og unik ring?
  • Tænk på materialet. Mange traditionelle vielsesringe er lavet i guld eller sølv. Men hvilken karat guld foretrækker i? Eller passer guld ikke helt til jeres stil? Så er sølv måske svaret for jer.
  • Husk på, at denne ring bliver båret hver dag resten af jeres liv, så det er vigtigt at vælge noget, som I begge vil være glade for i mange år fremover. Så det kan være en dårlig idé at impulskøbe i stedet for at tage en snak med en professionel, som kan hjælpe jer med at finde jeres unikke fortælling i smykker.
  • Overvej, hvad i vil have graveret i eller på ringene, eller tilføj et personligt touch til ringen. Det kan være jeres initialer, en særlig dato eller et unikt design, som symboliserer jeres forhold.

Husk, at der ikke findes en rigtig måde at vælge vielsesringe på. Det vigtigste er, at I begge kan lide og værdsætter ringene som et symbol på jeres kærlighed til hinanden. Så uanset om I vælger de traditionelle ringe eller en mere alternativ måde at fejre jeres ægteskab på, er det vigtigt at være tro mod jer selv og jeres forhold. En vielsesring skal ikke blot være et smukt smykke, men også en påmindelse om den forbindelse, i har sammen. 

Lad os tage en snak om, hvordan jeres vielsesringe ser ud. Kontakt mig i dag og book en tid her.

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND