3 identiske B vedhæng i guld

Her er 3 flotte guldvedhæng med bogstavet B på forsiden og unik gravering bagpå for hvert af dem. B’et er forbogstavet for deres fælles efternavn; 3 vedhæng som påmindelse om familiens bånd og deres stærke forhold med smuk symbolik. B’et er håndtegnet af faren selv, og vedhængene bæres nu med stolthed af hans søn, hans kone og ham selv. 

Det var en fornøjelse at lave dem med ham – og som man kan fornemme på proces billederne herunder, var der mange processer undervejs til de færdige vedhæng, som jeg personligt er ret stolt af. Jeg kan ikke vise jer bagsiden af dem efter gravering, da de indeholder personlige oplysninger. Men i kan nyde forsiden og processerne med mig herunder:

Skriv et svar

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -10% til shoppen.
SEND