Set i Alt.dk 

Alt for damerne nævnte Helena RAR i en artikel om 6 fede steder, hvor man kan finde unikke og personlige vielsesringe – læs selv artiklen her og se nogle af de andre fede designere, der også er nævnt. 

Se et uddrag fra artiklen herunder:

alt for damerne

Flotte vielsesringe i 14 kt guld

Her er lige to sæt fede vielsesringe, jeg har lavet i februar. Jeg er selv særligt fan af tykkelsen/bredden af de to par. Vil i gerne have lavet et par flotte og unikke vielsesringe? Så læs mere her og lad jer inspirere af nogle af de andre sæt, Helena RAR har lavet. 

14 kt guldringe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få rabat på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og rabatkuponer i din indbakke allerede i dag! Når du tilmelder dig, får du med det samme en rabatkupon på -15% til shoppen.
SEND